Μία από τις μορφές του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό αποδείχθηκε ο Νίκος Καλτσάς του Αστέρα Τρίπολης.

Όπως αποκάλυψε, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο μεσοεπιθετικός των Αρκάδων και πρώην του «τριφυλλιού», μόλις στο 5’ έσπασε το χέρι του από ένα πάτημα του Ινσούα, αλλά θέλησε να συνεχίσει κανονικά τον αγώνα και τελικά να αντικατασταθεί στο 78’.

Όσο για το ματς και την ακόμα μία χαμένη ευκαιρία του Αστέρα για μια μεγάλη νίκη, είπε:

«Δεν γίνεται να κάνουμε διαφορετικά. Κοιτάξαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι. Πετύχαμε το γκολ τελικά, αλλά μια αδράνεια στο τέλος έφερε το πέναλτι και ισοφαριστήκαμε. Πιστεύω ότι στα τελευταία λεπτά αδρανήσαμε και εφόσον συμβαίνει στα τελευταία λεπτά να γίνεται πέναλτι συχνά, είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε. Ο Παναθηναϊκός μας ισοφάρισε, είναι θέμα άλλο αν το άξιζε.

Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Εμείς είχαμε τρεις πόντους πριν το παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός 12. Θέλαμε τη νίκη ήταν δύσκολο παιχνίδι. Βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα. Θα συζητήσουμε στα αποδυτήρια τι πήγε στραβά, για να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»