Κομβικό είναι το αυριανό ματς για τον Ατρόμητο κόντρα στην ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ και όχι τόσο για το τελικό αποτέλεσμα, όσο για τα σημάδια ανάκαμψης που περιμένουν να δουν τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμος της ομάδας. Ειδικά, στο τελευταίο σκέλος, η γκρίνια έχει αρχίσει ήδη να κάνει την εμφάνισή, εξέλιξη εύλογη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Η ομάδα του Περιστερίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία για αυτή την εκτός έδρας δοκιμασία και ο Μιχάλης Γρηγορίου φαίνεται να προσανατολίζεται να παρατάξει μια ενδεκάδα που θα θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που αγωνίστηκε κόντρα σε ΑΪΚ και Φενέρμπαχτσε.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γκορμπούνοφ, δεξιά ο Κιβρακίδης και αριστερά ο Κοντοές κερδίζει τη θέση από τον Μπίτολο, λόγω τόσο του παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος του Αργεντινού όσο και της πιο αξιόπιστης αμυντικής παρουσίας του Έλληνα μπακ.

Στη μεσαία γραμμή καθαρόαιμα αμυντικά χαφ θα είναι οι Γοδόι και Ουσέρο ενώ πιο οργανωτικό ρόλο θα έχει ο Πίτου Γκαρσία που επιστρέφει στην ενδεκάδα, καθώς ο Μίλος Στόιτσεφ δείχνει ακόμα… έξω από τα νερά του.

Δεξιά θα είναι ο Ούμπιντες ενώ αριστερά παίζεται η θέση ανάμεσα σε Μπρίτο και Μαρσελίνιο, χωρίς να αποκλείεται ο δεύτερος να πάρει την ευκαιρία του μετά τη μη χρησιμοποίησή του στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μετά τα ματς κόντρα στην ΑΕΚ ήταν «εξαφανισμένος», αλλά η μορφή του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ που αναμένεται να βρεθούν ανοιχτοί χώροι, σε θεωρητικό επίπεδο βολεύει τον «Μάρσε» που είναι πολύ γρήγορος και τεχνίτης.

Στην κορυφή η θέση του Ναπολεόνι είναι αδιαπραγμάτευτη, καθώς η τεχνική ηγεσία ποντάρει πολλά στην ταχύτητα του Ιταλού επιθετικού.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube