Το πρώτο βήμα για να πετύχει την έξοδο στα προκριματικά του Champions League καλείται να κάνει σήμερα ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι (17:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κυανόλευκοι» θα βασιστούν στην έδρα τους, όπως έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, όπου είχαν 12 νίκες και 5 ισοπαλίες. Το πρώτο ματς στους αγώνες κατάταξης ίσως αποδειχθεί καθοριστικό στην μετέπειτα εξέλιξη των πλέι οφ.

Η φετινή ομάδα του Γιώργου Παράσχου είναι πιο έμπειρη, έχει νοοτροπία νικητή και τεράστια αυτοπεποίθηση για να πετύχει τον σκοπό της.

Η «δίψα» για διάκριση ξεχειλίζει στο Περιστέρι. Δεν πρέπει, όμως, σε καμία περίπτωση να φορτώσει με υπερβολικό άγχος την ομάδα και να γυρίσει μπούμερανγκ.

Ο έμπειρος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τσενάμο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Νάστο, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη και Γιαννούλη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Δημούτσος και Γκαρσία, με τους Ούμπιντες και Μπρίτο στα πλάγια. Ο Καραμάνος θα είναι πίσω από τον Παπαδόπουλο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκη, Παπουτσογιαννόπουλος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Φωτάκης και Φάμπιο. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Θεολόγου και ο Φυτανίδης, ο οποίος ανέβασε πυρετό και αποκλείστηκε από την αποστολή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»