Χωρίς τους Μπεργκ, Νάνο, Πέτριτς και Μαυρία συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» μπήκε στην τελική ευθεία, όμως ο Γιάννης Αναστασίου είδε τους Μπεργκ (συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του), Πέτριτς και Νάνο (έκαναν ατομικό πρόγραμμα) να μην συμμετέχουν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ενώ απουσίασε ο Μαυρίας λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Η σημερινή προπόνηση των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, ακολούθως ασκήσεις με πάσες, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Η Ουντινέζε ήρθε σε επαφή με τον Ολυμπιακό για τον Ορτέγκα»

«Ο ΠΑΟΚ δεν ασκεί την οψιόν αγοράς του Γιακουμάκη - Οδεύει προς MLS»!

ΟΦΗ: Προφορική συμφωνία για ανανέωση με τον Μπόρχα Γκονθάλεθ

Τσορμπατζόγλου: «Το έντονο ενδιαφέρον της Αλ Σαντ για Λουτσέσκου και η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ρουμάνου»

Τσακίρης: «Αυτά ισχύουν για τις μεταγραφές μέχρι την προετοιμασία - Τα σενάρια αν δεν τα βρει η ΑΕΚ με τον Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Μάρμολ παίζει σήμερα και απαντάει - Τι γίνεται με εξτρέμ και χαφ»

A Bola: «Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο προπονητής της Ζιλ Βισέντε, Σέζαρ Πεϊσότο»

ΑΕΚ: Διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των μαθητών και των καθηγητών της Μεγάλης του Γένους Σχολής

Σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Σαντ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο!

Γιόνσον: «Θα ήθελα να αγωνιστώ στην Άαρχους - Εκτός Δανίας το όνομά μου έχει μεγαλύτερη απήχηση»