Έκπληξη προκάλεσε η επιστροφή του Λουίς Ιμπάνιες στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον μάνατζερ και πεθερό του, Ντάρκο Άλεγκιτς.
Οι δύο άνδρες επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να διαπραγματευτούν εκ νέου με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο τη μεταγραφή του Αργεντινού μπακ στον Άρη.
Ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει και από τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να «ματσάρει» την οποιαδήποτε πρόταση υπάρχει.
Από την πλευρά τους, οι «κίτρινοι» δεν έχουν ανεβάσει και πολύ την προσφορά τους στον ποδοσφαιριστή, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει αλλάξει καν η πρότασή τους.
Ωστόσο, από τη στιγμή που ήρθε ο παίκτης στη συμπρωτεύουσα για να συζητήσει, δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν και εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση.