Από τους ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ, το οποίο δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αποτελείται –όπως αναμενόταν- η αποστολή της Καλλονής για την εκτός έδρας αναμέτρηση (17/01, 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης για την 18η αγωνιστική της Super League.

Οι «σαρδέλες» είχαν ταξιδέψει με 23 παίκτες στη Θεσσαλονίκη (και χωρίς τον τιμωρημένο Κρολ) και δεν επέστρεψαν στη Μυτιλήνη, αλλά παρέμειναν στην πόλη και σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μετάβαση στην Αθήνα αεροπορικώς και στη συνέχεια οδικώς στην Αρκαδία.

Η αποστολή: Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ουνγιαλίδης, Μίκιτς, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Λαμπράκης, Νομπρέγκα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Γκόλιας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα - Είναι μία μεγάλη απογοήτευση για εμάς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!

Αθανασίου: «Ο κακός εαυτός του Παναθηναϊκού και το… τρομακτικό ποδοσφαιρικό βράδυ του Ρέτσου»

Αντύπας: «Μυθικός Ρέτσος, πήρε φωτιά το πρωτάθλημα με τη νίκη του Ολυμπιακού»

Αλγουαθίλ: «Σε αυτά τα ματς πρέπει να παίζεις με θέληση, αλλά και με εξυπνάδα - Εμείς δώσαμε στον κόσμο μας και τα δύο»