Δρακόντεια  ήταν τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛΑΣ για τη μεταγωγή του πάλαι ποτέ υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά από τον Εισαγγελέα και κατόπιν την οδήγησή του στις φυλακές Δομοκού. 

Τα στελέχη των ειδικών δυνάμεων της ΕΛΑΣ (Ειδική Ομάδα Μεταγωγών - Ε.Ο.Μ.) ήταν σε εγρήγορση και με τα όπλα στο χέρι, ενώ ο ίδιος ο Παππάς φαινόταν βλοσυρός, αλλά ήταν συνεργάσιμος. 

«Ήθελε να παραδοθεί», ανέφερε σε δήλωσή του για τον φυγόποινο μέχρι το βράδυ της Πέμπτης εντολέα του ο συνήγορος του Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκης και πρόσθεσε πως όλο αυτό το διάστημα «νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα».

Όπως υποστήριξε ο κ. Σταυριανάκης, ο Χρήστος Παππάς «ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο σπίτι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ήθελε να παραδοθεί, μου είχε στείλει μαθαίνω ένα γράμμα αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα, ακόμη δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα». Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο εντολέας του θα μεταχθεί στις φυλακές Δομοκού.

Σημειώνεται, ότι στις συγκεκριμένες φυλακές κρατούνται οι καταδικασθέντες χωρίς αναστολή πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματαθαιόπουλου, που κρατείται όπως και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, στις φυλακές Μαλανδρίνου.








 
Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ

Φωτιά σε χωματερή στην Κάλυμνο

Παρίσι: Ξανά ανοικτός ο Σηκουάνας για κολύμβηση - 3 περιοχές, διαθέσιμες για μπάνιο, έναν αιώνα μετά

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Στις φλόγες εργοστάσιο- Eκκενώθηκε το Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμων»

Δύο πυροσβέστες τραυματίες από τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο – Μεταφέρονται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Μεγάλη φωτιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής- Μήνυμα 112 για εκκένωση δύο οικισμών

Σε εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Ρόδο - Επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 54χρονη για θανάσιμη παράσυρση γάτας

Συναγερμός στη Ρόδο για φωτιά στον Ατάβυρο – Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων

Θεσσαλονίκη: 13χρονος τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο στη Χαλκιδική