Στη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του αντιπροέδρου Ευ. Βενιζέλου και συναρμοδίων υπουργών εγκρίθηκε η αξιολόγηση δομών και η αναδιοργάνωση υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας που αφορά σε 165000 υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς.

Απομένει έως τα μέσα Οκτωβρίου μόνο η αξιολόγηση των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ.

«Με την έγκριση του προγράμματος ανασυγκρότησης σήμερα από τους 157000 εκπαιδευτικούς οι 2000 έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και οι υπόλοιποι μπορούν απρόσκοπτα και με ασφάλεια να συνεχίσουν το εκπαιδευτικό τους έργο»όπως δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Κων. Αρβανιτόπουλος.

Από ότι φαίνεται η μόνη «συνεισφορά»του υπουργείου Παιδείας στη διαθεσιμότητα αναμένεται να είναι οι διοικητικοί υπάλληλοι Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε ρυθμούς καρναβαλιού η Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Αιτωλοακαρνανία: Ομολόγησε ο 44χρονος τη δολοφονία του 50χρονου – Επικαλέστηκε «ερωτική αντιζηλία»

Ινδονησία: Αγνοείται αεροσκάφος με 11 επιβαίνοντες – Έρευνες σε εξέλιξη

Μαρινάκης: H κυβέρνηση και οι αγρότες δεν είναι αντίπαλοι αλλά σύμμαχοι

Ηράκλειο: Εντοπίστηκε ζωντανός ο 70χρονος που είχε εξαφανιστεί

Χαμενεΐ προς Τραμπ: «Είσαι εγκληματίας, υπεύθυνος για πρόκληση απωλειών και ζημιών»

Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη ένας άνδρας για τη δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη

Μητσοτάκης: Πρώτο 10ήμερο του Φεβρουαρίου η συνάντηση με Ερντογάν - Τι είπε για Γροιλανδία, Καρυστιανού, Ράμα

Αιτωλοακαρνανία: Δολοφονική ενέδρα με κυνηγετικό όπλο - Θύμα πρόεδρος κοινότητας

Μασκ: Διεκδικεί κέρδη ύψους 134 δισ. δολαρίων από την OpenAI και τη Microsoft