Στο Σπάρτα Πράγας-Μάλμε είχαμε πληρωθεί από το 27' το Over 2,5 γκολ, όμως στο παιχνίδι της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τη Σέριφ Τίρασπολ χρειαστήκαμε ένα γκολ στο 85' για να κλείσει δυάδα κι ενώ νωρίτερα είχαν χάσει πέναλτι οι Μολδαβοί ενώ οι Σλοβάκοι έβγαλαν, σχεδόν, μία αγωνιστική ώρα με παίκτη λιγότερο!

Για τον Παναθηναϊκό η σεζόν αρχίζει μ' ένα κρίσιμο παιχνίδι, του οποίου το αποτέλεσμα θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό τα έσοδα της περιόδου και την ευρωπαϊκή ταυτότητά της. Εννοείται πώς το «τριφύλλι» πρέπει να πετύχει ένα γκολ, που θα μπορέσει να το αξιοποιήσει στη «Λεωφόρο». Ο επαναληπτικός θα είναι πιο δύσκολος είτε πάρει αποτέλεσμα στο «Σλέσιν» είτε όχι!

Οι «πράσινοι» είναι ίδια ομάδα με πέρυσι, σχεδόν, που εκτός έδρας θα βρουν τους χώρους να κάνουν ζημιές. Αν η Σταντάρ δεν προσέξει, θα δεχθεί γκολ από τον Παναθηναϊκό που με τον Μπεργκ και τον Πέτριτς μπροστά συνθέτει ένα επιθετικό δίδυμο που κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει. Η βελγική ομάδα θα είναι πιο έτοιμη αφού το πρωτάθλημα ήδη άρχισε και με την άμυνα των Ελλήνων ν΄ αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα τους θα σκοράρει.

Το Over με απόδοση 2,00 είναι εξαιρετική τιμή για ένα παιχνίδι που, λογικά, θα έχει τέρματα. Με την ίδια λογική θα πάμε στα γκολ και στην αναμέτρηση του Ρότερνταμ, στο πιο δυνατό ζευγάρι του τρίτου προκριματικού. Είναι τέτοια η υφή των Φέγενορντ και Μπεσικτάς, που δεν μπορούν να παίξουν μόνο άμυνα και να διεκδικήσουν έτσι αποτέλεσμα. Είναι έξω από τη φιλοσοφία τους και το Over βγήκε ψηλά διότι είναι εξαιρετική κρίσιμο το ματς και για τις δύο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ


114. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: OVER 2,5 (2,00)
115. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: OVER 2,5 (1,85)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube