Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Εργοτέλη, ο οποίος στο κυριακάτικο παιχνίδι θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο (22/9) στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης, φαίνεται να προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει την ίδια… συνταγή μιας και δεν έχει γνωρίσει την ήττα.

Συνεπώς, πολύ πιθανό να διατηρήσει τη θέση του στα μετόπισθεν της ομάδας είναι ο Κοιλιάρας, παρά το γεγονός ότι ο Πίτσος εξέτισε την ποινή του και πλέον βρίσκεται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Ακόμη, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο φαίνεται να επανδρώσουν οι Γιοβάνοβιτς και Σαρρής, με τους Μεχία και Πελέ να ανεβάζουν στροφές και τον Πετράκη να κάνει δοκιμές στις προπονήσεις.

Κοζορώνης, Καρντόσο αναμένεται να πάρουν τη θέση τους στη μεσαία γραμμή.

Ακόμη, οι Ρομάνο, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Αναστασάκος, όπως και ο Αθανασίου δείχνουν σίγουροι για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ

«Ενδιαφέρεται για τον Ενσίμπα ο Ολυμπιακός»

Ανώτερο το ξεκίνημα του Τετέι με τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λίγκα συγκριτικά με τη Κηφισιά

Ζίβκοβιτς: Έφτασε τα 40 γκολ στη Super League