Στους «Ζωσιμάδες» ολοκληρώνει την χρονιά ο ΠΑΟΚ που απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα θα προσπαθήσει να φτάσει στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος.

Η προπόνηση της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε με τα γνωστά προβλήματα για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

Μπορεί η υπόθεση τίτλος να έχει κριθεί, αλλά η προοπτική του αήττητου δίνει ένα σημαντικό κίνητρο στους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου. Με αυτό στο μυαλό τους λοιπόν, άπαντες, προετοιμάζονται για ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στα Γιάννενα.

Η προπόνηση της Πέμπτης περιελάμβανε κυρίως δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα και κάποιες ασκήσεις κατοχής σε μικρούς χώρους, ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέδωσε ένα μάθημα επιθετικής ανάπτυξης μέσα από ασκήσεις και παιχνίδι.Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Πόντους Βέρνμπλουμ και Χοσέ Μαουρίσιο ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα με το επιτελείο του Δικεφάλου.Την Παρασκευή (03.05) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Κόστα!

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

Βόλος-Ολυμπιακος: Στο Πανθεσσαλικό με στόχο το 3Χ3 οι «ερυθρόλευκοι»

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.