Η σκέψη των ανθρώπων του Απόλλωνα είναι από τώρα στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο και όχι στην αναμέτρηση του Κυπέλλου για την προημιτελική φάση.

Αυτό έγινε ξεκάθαρο από τις δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου, Σταμάτη Βελλή που τόνισε πως ο στόχος της ομάδας είναι η σωτηρία και όχι μια ενδεχόμενη διάκριση στο Κύπελλο.

Στα αγωνιστικά τώρα: Η σημερινή προπόνηση του Απόλλωνα είχε μόνο πρόβλημα τον Παναγιώτη Κόρμπο που ακολούθησε ατομικό , ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά σε δύο γκρουπ: Το πρωί ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το απόγευμα ασκήσεις στην τακτική.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»