Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Σούπερ Καπ Ιταλίας η Βενέτσια!

Η ομάδα του Μπράμος επικράτησε 89-75 της Τρεβίζο και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη με παρουσία 648 φιλάθλων στις εξέδρες.

Το ματς ήταν ντέρμπι για 3 δεκάλεπτα, ωστόσο οι παίκτες του Ντε Ραφαέλε πάτησαν το γκάζι στο 4ο κι έφτασαν στο ροζ φύλλο αγώνα.

Πρωταγωνιστές για τους νικητές οι Τσάπελ (16 πόντοι), Ντέι (14 πόντοι), Τόνατ (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Ματσόλα (8 πόντοι, 8 ριμπάουντ), ενώ ο Μπράμος έμεινε στους 6 πόντους.

Από την άλλη, για τους ηττημένους διασώθηκαν οι Μεκογούλου (20 πόντοι, 8 ριμπάουντ), Κάρολ (18 πόντοι), Ακέλε (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ), Βιλντέρα (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Τα δεκάλεπτα: 26-26, 46-43, 62-62, 89-75.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιλμπάο-ΠΑΟΚ: Ραντεβού με την ιστορία και την… ευρωκούπα για τον «δικέφαλο του βορρά»!

Συνάντηση εκπροσώπων FIBA, NBA και Euroleague: «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Γιανάι για Χέιζ-Ντέιβις: «Ο Γιαννακόπουλος κέρδισε την παρτίδα σκάκι - Υπήρξε ένα αφήγημα ότι θα απολύσω τον Ιτούδη»

Πονσαρνάου: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έξυπνη τακτική, σχεδιασμένη για να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες μας»

Μουρ: «Πάμε στο Μπιλμπάο να πετύχουμε τον στόχο μας - Μετράει ποιος το θέλει περισσότερο»

Μπούτσκος: «Μας ασκήθηκε κριτική, δεν την αποφύγαμε - Οι πιο δύσκολες αποστολές είναι για τους καλύτερους στρατιώτες»

Μπουντούρης: «Όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ να φρενάρει λίγο τις φήμες και τη μεταγραφολογία»

Με πάνω από 500 οπαδούς στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ στο Μπιλμπάο

Συμφώνησε με Γκραν Κανάρια ο Μπράντον Τζέφερσον

Στους υποψηφίους για προπονητής της σεζόν στην Ιταλία Πρίφτης, Καστρίτης