Δεν σταματούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στον ΟΦΗ. Μετα την εντός έδρας ήττα από την Βέροια, οι Κρητικοί προετοιμάζονται πλέον για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου.

Ωστόσο οι παικτες του Ρικάρντο Σα Πίντο θα έχουν δύσκολο έργο στο ΟΑΚΑ διότι πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, θεραπεία ακολούθησαν οι Μιχάλης Φρακουλάκης και Σήφης Δασκαλάκης από εκεί και πέρα όλοι είναι έτοιμοι.

Επόμενη προπόνηση είναι για την Τετάρτη (14/1) όπου και μετά την ολοκλήρωση της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Το πιθανό σενάριο για την 11άδα της ΑΕΚ με ΟΦΗ και τα δεδομένα για την επιστροφή του Βάργκα»

Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τη λειτουργία του Stadium Tour στο μουσείο

Σταματέλος: «Σημαντική η παρουσία του Μπέιλι στο ντέρμπι - Προσφέρει στοιχεία στην ομάδα που θέλει ο Αλγκουαθίλ»

Παναθηναϊκός: Έρχεται Αθήνα στις 14:00 ο Γκαρσία, το απόγευμα η μαγνητική

Αθανασίου: «Κληρώνει σήμερα για Λιβάι Γκαρσία στον Παναθηναϊκό, πότε επιστρέφει ο Κρίστιανσεν»

ΠΑΟΚ: Οι επιστροφές που δίνουν λύσεις στον Λίσι

ΑΕΚ: Μπαίνει σε εβδομάδα ΟΦΗ – Τα δεδομένα για Ρότα, Βάργκα και Στρακόσια

Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Μπέιλι, ανεβάζει στροφές ο Σα - Πιάνει δουλειά ο Φουστέρ

Δεσύλλας: «Εκεί θα μπουν τα πρώτα κομμάτια από το στέγαστρο στον Βοτανικό - Η πρόοδος των εργασιών»

Τσακίρης: «Φιλική νίκη για την ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού - Σημαντικό ότι πήραν ρυθμό παίκτες χωρίς πολλά λεπτά»

TAGS: ΟΦΗ