Την προετοιμασία του ενόψει του Κρητικού ντέρμπι με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, ξεκίνησε ο Πλατανιάς την Δευτέρα (13/1) ο Πλατανιάς.

Ο Νίκος Αναστόπουλος, είδε όλους τους έτοιμους ποδοσφαιριστές να είναι κανονικά στην διάθεση του και να ακολουθούν το πρόγραμμα της προπόνησης.

Θεραπεία συνέχισαν για ακόμη μια φορά οι τραυματίες εδώ και καιρό Θέρα, Ναζλίδης και Ζουμπουλάκης.

Την Τρίτη (14/1) ο Έλληνας τεχνικός έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του και θα επιστρέψουν την Τετάρτη (15/1) που έχει προγραμματιστεί προπόνηση πρωί και απόγευμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει μοντέλο - Διοικητικές και εταιρικές προσθήκες, κινήσεις και στο αγωνιστικό»

Δεσύλλας: «Μπαίνουμε σε εβδομάδα Νίστρουπ με… πολλά πράγματα - Οι παίκτες που είναι στη λίστα και ο Τσάβες»

Τσακίρης: «Μετά το Μουντιάλ η οποιαδήποτε εξέλιξη με Πινέδα - Τι ισχύει για Μοντερέι»

Τσανάκας: «Η περίπτωση Μουχάιμ για τα αριστερά και τα μεταγραφικά δεδομένα»

Σάντσες: Φήμες στο Μεξικό για δυσαρέσκεια και οφειλές, όμως ο ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα!

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκουίντο Ροντρίγκες»

«Ο Κρίστενσεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα, στο κάδρο ο Παναθηναϊκός»

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα για αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»