Ελάχιστοι περίμεναν πως Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου θα μείνουν στο 0-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League. Εντούτοις, οι δύο ομάδες κυριεύτηκαν από το ένστικτο αυτοσυντήρησης και βολεύτηκαν με τη «λευκή» ισοπαλία αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς.

Στο δεύτερο παιχνίδι περιμένουμε κάτι… καλύτερο και πιο θεαματικό από τους παίκτες του Κόβατς και του Κλοπ. Στους γηπεδούχους, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το Σάββατο έγινε ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα με τα δύο τέρματα που σημείωσε κόντρα στη Βόλφσμπουργκ.

Ο Πολωνός στράικερ των Βαυαρών αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας της Μπάγερν για πρόκριση και να παίξει καθοριστικό ρόλο. Επιθετικά δε, θα είναι ο κύριος εκφραστών των δημιουργιών της ομάδας του. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Λεβαντόφσκι στο ματς με τη Λίβερπουλ, προσφέρεται σε απόδοση 4.50 στο Pamestoixima.gr.

Από την πλευρά των Άγγλων, ίσως ήρθε η ώρα να βγει μπροστά ο Σαλάχ, ο οποίος «εξαφανίζεται» συνήθως στα μεγάλα παιχνίδια. Σε απόδοση 7.00 στο Pamestoixima.gr να σκοράρει πρώτος στον αγώνα ο Αιγύπτιος επιθετικός των «κόκκινων».

Από ‘κει και πέρα, η πρόκριση είναι 50-50, όπως φαίνεται και από το «ειδικό» που μας προσφέρει το Pamestoixima.gr. Τόσο η Μπάγερν, όσο και η Λίβερπουλ προσφέρονται στο 1.93, αλλά θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στη γερμανική ομάδα λόγω έδρας και καλύτερης κατάστασης.

Οι επιλογές μου:

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λεβαντόφσκι να σκοράρει πρώτος? 4.50? Pamestoixima.gr

Πρόκριση Μπάγερν ?1.93 Pamestoixima.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube