Δύσκολες ήταν οι καιρικές συνθήκες κατά τις οποίες προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν μάθουν τους αντιπάλους που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στους ομίλους του Champions League.

Από το σημερινό πρόγραμμα απουσίασαν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Μιγκέλ Τόρες, οι οποίοι προπονήθηκαν μόνοι τους.

Ο διεθνής στόπερ και ο Ισπανός αμυντικός καταβάλουν προσπάθεια να είναι έτοιμοι και να τεθούν στη διάθεση του Μίτσελ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στη σημερινή προπόνηση ο 50χρονος προπονητής δούλεψε στην ανάπτυξη της ομάδας και τα τελειώματα των φάσεων, ζητώντας από τους παίκτες να σκοράρουν όσο πιο συχνά μπορούν.

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν οικογενειακό διπλό, το οποίο διέκοψε αρκετές φορές ο Ισπανός τεχνικός και τους έδωσε αρκετές οδηγίες για να κάνουν σωστά αυτό που επιθυμεί.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»