Δύσκολες ήταν οι καιρικές συνθήκες κατά τις οποίες προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν μάθουν τους αντιπάλους που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στους ομίλους του Champions League.

Από το σημερινό πρόγραμμα απουσίασαν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Μιγκέλ Τόρες, οι οποίοι προπονήθηκαν μόνοι τους.

Ο διεθνής στόπερ και ο Ισπανός αμυντικός καταβάλουν προσπάθεια να είναι έτοιμοι και να τεθούν στη διάθεση του Μίτσελ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στη σημερινή προπόνηση ο 50χρονος προπονητής δούλεψε στην ανάπτυξη της ομάδας και τα τελειώματα των φάσεων, ζητώντας από τους παίκτες να σκοράρουν όσο πιο συχνά μπορούν.

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν οικογενειακό διπλό, το οποίο διέκοψε αρκετές φορές ο Ισπανός τεχνικός και τους έδωσε αρκετές οδηγίες για να κάνουν σωστά αυτό που επιθυμεί.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»

Tα γκολ από Ζέλσον, Ροντινέι και τα υπόλοιπα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού

Μπενίτεθ: «Δώσαμε το πρώτο γκολ και αυτό τα άλλαξε όλα, μέχρι τότε ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι»

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ολυμπιακός πάντα δείχνει την κλάση του όταν χρειάζεται - Η ΑΕΚ έχει διαφορά, αλλά υπάρχει περιθώριο»

Η βαθμολογία των playoffs τίτλου: Ξανά στο -5 από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, συνεχίζει να ελπίζει

Ζωντανός στη μάχη ο Ολυμπιακός, πέρασε από τη Λεωφόρο με διπλό χαρακτήρα!

Παλικαρίσια προσπάθεια του Ροντινέι, τα έβαλε με την άμυνα του Παναθηναϊκού και έδωσε ηχηρό προβάδισμα στον Ολυμπιακό!

Λουτσέσκου: «Η ΑΕΚ ήταν στην καλύτερη κατάσταση, εμείς έχουμε προβλήματα εδώ και δυο μήνες…»

Η σωτήρια επέμβαση του Λαφόν και το γκολ του Ζέλσον από το μοιραίο λάθος του Γέντβαϊ