Τρεις αρκετά σημαντικές απουσίες θα έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (17:15) για τη 19η αποστολή.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λίλα και Σολτάνι, ενώ εκτός μάχης είναι και ο τιμωρημένος Μπουκουβάλας.

Αναλυτικά η αποστολή: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μιχαήλ, Γιάκος, Μανθάτης, Γαρουφαλλιά, Τσικάρσκι, Ντόλοβατς, Σκόνδρας, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μπέριος, Βιδάλ, Χαλκιαδάκη, Κόντε, Μπετρά, Αποστολόπουλος, Ζαχαρός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

TAGS: ΠΑΣ