Δυο… προσωρινές απουσίες και μια οριστική (τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν) θα έχει η ΑΕΚ στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Κολοσσό για την ενδέκατη αγωνιστική της Basket League.

Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν έχει στην διάθεσή του τον Μαλίκ Χέρστον που υποφέρει από οσφυαλγία, ενώ ο Ζήσης Σαρικόπουλος δεν ανέρρωσε ακόμα από την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Εκτός δράσης έμεινε και ο Φιλ Σκραμπ, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ομπράντοβιτς ξανά στο «σπίτι» του: Η υποδοχή των συνεργατών του στον Παναθηναϊκό

Καρδίτσα: Ανακοίνωσε τον Γκίκα

Ανοίγει το «Telekom Center» για τον Ομπράντοβιτς ο Παναθηναϊκός!

Πετρίδης: «Πάνω από… προπονητής ο Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό-Θα γίνουν βαρβάτες μεταγραφές»

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ

Παρουσιάζεται και αποθεώνεται ο Ομπράντοβιτς-Στελεχώνονται σταφ, προχωρά ο σχεδιασμός

Πετρίδης: «Σημαντικότατο ρόλο για Ομπράντοβιτς έπαιξε η μεθοδικότητα Γιαννακόπουλου - Ο ρόλος του Κοντού στην υπόθεση»

«Ο κόσμος αδημονεί, ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία γύρισε»: Το σχόλιο Πετρίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς

«Βοηθοί του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό οι Ισκιέρδο και Άντροϊτς»

Ντελίριο για την επιστροφή Ζοτς: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο Telekom Center!

TAGS: A.E.K.