Αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά και σε διάταξη έχει η ΑΕΚ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League απέναντι στον Άγιαξ στο «Γιόχαν Κρόιφ».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε ένα 4-2-3-1, με τον Μπάρκα στο τέρμα, τον Λαμπρόπουλο και τον Οικονόμου σε ρόλο στόπερ, τον Χουλτ αριστερό μπακ και τον Τσόσιτς στο απέναντι άκρο.

Σιμόες και Γαλανόπουλος είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Μπακάκη σε ρόλο δεξιού χαφ και βοηθό του Τσόσιτς ανασταλτικά, ενώ ο Μάνταλος θα είναι αριστερό εξτρέμ και ο Κλωναρίδης θα κινείται πίσω από τον Πόνσε.

Οι Τσιντώτας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Μοράν, Άλεφ, Γιαννιώτας και Γιακουμάκης βρίσκονται στον πάγκο.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

TAGS: A.E.K.