Να διεκδικήσει ότι καλύτερο στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θέλει ο Απόλλων Σμύρνης!

Η Ελαφρά Ταξιαρχία βρίσκεται στην 14η θέση με 13 βαθμούς και καλείται να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα, ώστε να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας.

Ο Γιώργος Παράσχος στην αποστολή για το ματς της Τούμπας πήρε και τα δύο νέα αποκτήματά τους, τους Γιώργο Ζησόπουλο και Σταύρο Τσουκαλά τους οποίους αναμένεται να ξεκινήσει βασικούς! Αντιθέτως, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Παπάζογλου, Τσόβιτς, ενώ άφησε εκτός για λόγους τακτικής τους Ελμπάζ, Μάατσεν, Σιατραβάνη.

Ο έμπειρος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει τον Απόλλωνα με 4-3-3 με αρκετά αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είχε δοκιμάσει και το 3-4-3. Ο Χουάντερσον θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Στάθη, Μπαρτολίνι, Ζησόπουλο, Κούρο στην τετράδα της άμυνας. Μπροστά τους σαν… σκούπα ο Κοντοές, με τους Κονέ, Τσουκαλά να είναι οι δύο εσωτερικοί μέσοι. Ο Ναδάλες στο ένα άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Ντεβέσα στο άλλο (με τους δύο να κλείνουν αρκετά προς τον άξονα και να βοηθάνε στο αμυντικό κομμάτι) και ο Αλμπάνης στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή αποτελείται από τους Χουάντερσον, Ταΐρη, Στάθη, Ζησόπουλο, Κύργια, Μπαρτολίνι, Κούρο, Ναδάλες, Χουάρες, Κοντοέ, Τσουκαλά, Κονέ, Ντεβέσα, Ανιέτε, Αλμπάνη, Καστιγέχος, Αλίβοντιτς και Μενδρινό.

Γιώργος Τσανάκας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube