Αρκετοί παίκτες με εμπειρία στην Ευρώπη επελέγησαν στην προεπιλογή της Team USA για τα προσεχή ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην 23μελή λίστα βρίσκονται ο Μάικ Τζέιμς και ο Τζέιμς Νάναλι, καθώς επίσης και άλλοι παίκτες που πέρασαν από την Ελλάδα, όπως ο Μπράντον Νάιτ και ο Γκέιμπ Γιόρκ.
Αναλυτικά οι κλήσεις: Μάικ Τζέιμς, Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ, Τζόρνταν Μπελ, Πέδρο Μπράντσο, Γκάρισον Μπρουκς, Ντάριους Μπράουν II, Κέβον Χάρις, Ντιούαν Χερνάντεζ, Μάλκολμ Χιλ, Νέιτ Χίντον, ΝτεΤζόν Τζαρό, Ντίλον Τζόουνς, Μπράντον Νάιτ, Νασίρ Λιτλ, Ξαβιέ Μουν, Τζέιμς Νάναλι, Έλφριντ Πέιτον Τζούνιορ, Ορλάντο Ρόμπινσον II, Τζέιντεν Σάκελφορντ, Τάιλερ Σμιθ, Τέρι Τέιλορ, Τζερεμάια Τίλμον και Γκέιμπ Γιορκ.
Το διαθέσιμο ρόστερ θα περιοριστεί σε αριθμό λίγο πριν ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει τη Χιλή στο Σαντιάγο στις 27 Αυγούστου, ενώ θα ακολουθήσει ένας αγώνας εαντίον της Κολομβίας στην Γουάσινγκτον στις 31 Αυγούστου.
Αυτή τη στιγμή η Team USA βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Ομίλου της με ρεκόρ 5–1.