Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μπεντζαμίν Μεντί, καθώς ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, που είναι στη φυλακή εδώ και δύο μήνες, κατέθεσε νέο αίτημα αποφυλάκισης το οποίο απορρίφθηκε για τρίτη φορά.

Στόχος του 27χρονου είναι να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2022, αλλά μέχρι τώρα όλες οι προσπάθειές του έχουν πέσει στο κενό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να σχολιάσει το παραμικρό επί του θέματος μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Ο Γάλλος μπακ αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό τριών γυναικών και σεξουαλική παρενόχληση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Αυτή τη μέρα θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή»: Η ανάρτηση του Μουζακίτη για το ντεμπούτο του στην Premier League

Σοκ στη Γιουνάιτεντ: Κλείνει αγωνιστική ημέρα εντός της ζώνης του υποβιβασμού μετά από 40 χρόνια!

FA Cup: Το πέναλτι που κανείς δεν κατάλαβε αν μπήκε ή όχι - Η ομίχλη «εξαφάνισε» τη διαδικασία!

Ταπείνωσε τη θλιβερή Σίτι και χαμογέλασε ξανά η μεταμορφωμένη Νότιγχαμ!

Με οδηγό Έντεγκααρντ η Άρσεναλ του Τζόλη λύγισε τη Χαλ των Τζολάκη και Μουζακίτη!

Ο Μουζακίτης έκανε το ντεμπούτο στην Premier League κόντρα στην Άρσεναλ του Τζόλη

Η Λιντς σόκαρε την Τότεναμ και την άφησε... εξοργισμένη με τη διαιτησία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η νίκη με τη Ρόμα έδωσε χρόνο στον Κάρικ

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Αν δεν ήταν εκεί η Κάθι, ίσως ο διαιτητής εκεί ψηλά να είχε σφυρίξει τη λήξη»

Ο Μπάρι ήθελε να κάνει δώρο τη νίκη στον Μόγιες για την ιστορία που έγραψε στον πάγκο της Έβερτον!