Ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά την ΑΕΚ μέσα στη σεζόν, αυτή τη φορά επικρατώντας με σκορ 2-0 στην «OPAP Arena» για την 4η αγωνιστική των playoffs.

Μετά το φινάλε, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σημείωσε πως η ομάδα του θέλει να κερδίζει αφού πρόκειται για επίσημα παιχνίδια και όχι για φιλικά προετοιμασίας, ενώ στάθηκε και στους Βέλντε, Στάμενιτς (χωρίς να τους κατονομάσει), λέγοντας πως είχαν καλή απόδοση.

«Όλα τα παιχνίδια μας ενδιαφέρουν, είναι επίσημα παιχνίδια, δεν είναι φιλικά προετοιμασίας και μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και εμείς θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και να κερδίζουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε», είπε αρχικά.

Τι κρατάει πέρα από το αποτέλεσμα: «Μας ενδιαφέρει να είμαστε ανταγωνιστικοί, να κάνουμε καλές εμφανίσεις. Οι παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν σήμερα τα πήγαν καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυριακίδης: «Μήνας ορόσημο για την ΑΕΚ αυτός που διανύουμε - Επιπλέον κίνητρο για εμάς κόντρα στον ΟΦΗ»

Μάγερ: «Χαρούμενος που επιστρέφω για να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε με την ΑΕΚ»

Αγγελούδης: «Πρωτοφανής η πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ, η γέννησή του ήταν αποτέλεσμα κρίσιμης ιστορικής συγκυρίας»

Σαββίδης: «Χρέος μας είναι να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές έναν ΠΑΟΚ ακόμη πιο ισχυρό»

Tουμαζάτος: «100 χρόνια ΠΑΟΚ με σεβασμό στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου και της πόλης»

Φορτούνης: «Έχουν υπάρξει κι άλλες φορές που βρεθήκαμε πίσω και το γυρίσαμε - Θα τα δώσουμε όλα στο ντέρμπι»

ΑΕΚ: Ο Χρήστος Αρδίζογλου στο «Meet and Greet the Legends»

Αλγουαθίλ: «Ανυπομονώ να ζήσω και κυρίως να κερδίσω το ντέρμπι - Έχω καταλάβει ακριβώς τι διακυβεύεται»

ΠΑΟΚ: Επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις - Νεότερα για την κατάσταση του Ντεσπόντοφ

Χωρίς Ισέκα, Σιέλη και Μαρινάκη η αποστολή του ΟΦΗ για ΑΕΚ