Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0, αλλά μετά την αποβολή του Μάνσα και με τη μείωση του σκορ από τον Άρη αγχώθηκε, πριν πανηγυρίσει τελικά τη νίκη με 2-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τόνισε ότι η ομάδα του δυσκολεύτηκε πολύ μετά την αποβολή του Μάνσα και το 2-1 του Άρη, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές του, ενόψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπέροχή και ήμασταν καλύτεροι, χωρίς όμως να δημιουργήσουμε πολλές φάσεις. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο δυνατά, πιέσαμε περισσότερο και βρήκαμε τα γκολ. Μείναμε με παίκτη λιγότερο και δεχθήκαμε το γκολ, αλλά τελικά αντέξαμε. Δεν ξερώ πως, αλλά ευτυχώς αντέξαμε».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε τώρα για αυτό. Πρέπει να ξεκουραστούν οι παίχτες, να δούμε πώς θα κάνουν καλή αποκατάσταση και μετά θα μπούμε σε διαδικασία να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα όλοι μας έλεγαν για το παιχνίδι της Τρίτης, αλλά και το παιχνίδι με τον Άρη ήταν πολύ σημαντικό. Πάντα πηγαίνουμε παιχνίδι το παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας