Συνήθως είναι αυστηρός κριτής απέναντι στην ομάδα του. Ωστόσο, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδειξε ικανοποιημένος τόσο με το αποτέλεσμα όσο και με τον τρόπο που ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-0 από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Το ματς αυτό και η νίκη αποτέλεσε και μία πρόβα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο;

«Το ίδιο ίσως να λένε και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, πως η δική τους νίκη ίσως να είναι μία πρόβα νίκης για το μεταξύ μας ματς. Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια και διαφορετική διοργάνωση και θεωρώ πως τα πράγματα θα είναι ισορροπημένα σε αυτόν τον αγώνα».

Ήταν η πιο ''γεμάτη'' εκτός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού; Επίσης, τι κρατάτε απ' αυτόν τον αγώνα και τι ήταν αυτό το οποίο δεν σας άρεσε;

«Νομίζω πως πραγματικά ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά είχαμε καλή ένταση και σημειώσαμε ένα γκολ με σκόρερ τον Μαρτίνς, ο οποίος ήταν ασταμάτητος και έδωσε πολλά μέσα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ρίξαμε λίγο το ρυθμό μας, ωστόσο δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας απειλήσει, κάτι το οποίο είναι αρκετά σημαντικό. Πιστεύω ότι μετά και από το δεύτερο γκολ συνεχίσαμε να αγωνιζόμαστε με ηρεμία».

Ποια ομάδα θα υποστηρίζετε στον αγώνα Νιγηρία–Μαρόκο;

«Ας κερδίσει ο καλύτερος. Ένας από τους δύο θα επιστρέψει σε τέσσερις ημέρες, ο Ελ Κααμπί ή ο Μπρούνο, και θα δούμε ποιος θα είναι αυτός. Δεν μπορούμε να πούμε και στους δύο καλή τύχη και να πιάσει αυτό, γιατί ο ένας από τους δύο θα περάσει στην επόμενη φάση, οπότε ας κερδίσει ο καλύτερος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντύπας: «Μυθικός Ρέτσος, πήρε φωτιά το πρωτάθλημα με τη νίκη του Ολυμπιακού»

Αλγουαθίλ: «Σε αυτά τα ματς πρέπει να παίζεις με θέληση, αλλά και με εξυπνάδα - Εμείς δώσαμε στον κόσμο μας και τα δύο»

Νίστρουπ: «Ήμασταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός»

Φοβερό στιγμιότυπο στο Καραϊσκάκη: Ο Ελ Κααμπί μπήκε με τις πατερίτσες στο γήπεδο και αγκάλιασε τον Ρέτσο!

Νικολογιάννης: «Το χειρότερο φετινό ματς του Παναθηναϊκού μεσοεπιθετικά - Πέναλτι στον Ντέσερς, αποβολή στον Πιρόλα»!

Νικολακόπουλος: «Με γίγαντα τον Ρέτσο και άλλα 15 ''σκυλιά του πολέμου'' ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που του άξιζε»

Το γκολ του απίθανου Ρέτσου και τα υπόλοιπα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού

Ψυχωμένος Ολυμπιακός, νίκη-δήλωση με 10 παίκτες και τέλος στο αήττητο του Παναθηναϊκού!

Φωτιά στην κορυφή της Stoiximan Super League: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός σε απόσταση 2 βαθμών, ευκαιρία για ΠΑΟΚ

Αριθμητικό πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό, αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε τρία λεπτά ο Σάλιακας