Το πραγματικό πρόσωπο του Ολυμπιακού κι όχι αυτό που παρουσίασε στη Νορβηγία γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 περιμένει να δει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην αυριανή ρεβάνς με την Μπόντο Γκλιμτ, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

«Προσπαθώ να σκέφτομαι όσο λιγότερο γίνεται το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε το μυαλό μας στο αυριανό ματς και πάμε βήμα-βήμα να το αναλύσουμε. Δεν είναι απαραίτητο να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να πετύχουμε ένα γκολ στα πρώτα 15-20 λεπτά, ούτε ότι πρέπει να βάλουμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να είμαστε περισσότερο ο εαυτός μας σε σχέση με το παιχνίδι του Μπόντο. Να παίξουμε με το στυλ που έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε», ανέφερε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει αποκλειστεί σε νοκ άουτ και αν αυτό του δίνει αυτοπεποίθηση είπε: «Δεν μου αρέσουν τα στατιστικά, γιατί αυτά υπάρχουν για να διαψεύδονται. Αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε έτσι, έχουμε πολλές πιθανότητες να αποκλειστούμε».

Ερωτηθείς αν έχει αποφασίσει πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός αύριο απάντησε: «Ναι, έχω τα πάντα στο μυαλό μου. Το πρώτο που έχω στο μυαλό μου είναι να μην δώσουμε την πρωτοβουλία στον αντίπαλο, αλλά να είμαστε εμείς ο εαυτός μας».

Όσο για το επίπεδο ετοιμότητας των Ελ Κααμπί, Γκαρθία και Όρτα είπε: «Είναι όλοι καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»