Εμφανώς απογοητευμένος με την ήττα και την έκταση του σκορ στο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπόντο/Γκλιμτ, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ανέφερε μεταξύ άλλων πως το 3-0 είναι υπερβολικό, αφού με βάση τις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, θα έπρεπε η διαφορά να ήταν μικρότερη.

Παράλληλα, τόνισε πως υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της άλλης εβδομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως, ο σύλλογος θα πρέπει να δουλέψει σωστά, να έχει τη νοοτροπία που πρέπει ώστε να κοιτάξει πρώτα να βρει το πρώτο γκολ κλπ, και όχι ότι θα πρέπει να μπει και να ψάξει τρία γκολ κατευθείαν.


Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:


«Σήμερα κυρίως ευθύνεται ο πολύ καλός αντίπαλος. Ήταν δύσκολη βραδιά, γιατί ο αντίπαλος μπήκε πολύ δυνατά, έβαλε ένα γρήγορο γκολ και στη συνέχεια δεχθήκαμε και δεύτερο μετά από λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε και 3ο, μετά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, το θέλαμε το γκολ και προσπαθήσαμε πολύ. Το 3-0 φαίνεται υπερβολικό, σίγουρα δεν ξέρω αν είναι αυτό που άξιζε ο αντίπαλος, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού γιατί οι ευκαιρίες μας θα μπορούσαν να είχαν κάνει μικρότερη τη διαφορά.


Έλειψε η αποτελεσματικότητα, η ευστοχία, ενώ και ο αντίπαλος κίπερ ήταν καλός και έβγαλε σουτ. Θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, το αξίζαμε με βάση τις ευκαιρίες. Πρέπει να το δεχθούμε όμως και να πάμε στη ρεβάνς με αυτό το σκορ.

Υπάρχουν ελπίδες για την ανατροπή, είμαστε ικανοί να το πέτυχουμε. Δεν πρέπει να σκεφτούμε πως έγινε πέρσι (σσ. με την Μακάμπι) πως θα συμβεί και φέτος. Για αυτό θα πρέπει να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι θα πάμε να βάλουμς τρία γκολ στη ρεβάνς. Θα το πάμε σιγά-σιγά, πρώτα το πρώτο γκολ και στη συνέχεια να κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»