Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί τη Stoiximan Super League, επικρατώντας 1-0 του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Νταβίντ Κάρμο να λυτρώνει τους «ερυθρόλευκους» στο 82ο λεπτό.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας του και στις ευκαιρίες που δημιούργησε, υπογραμμίζοντας πως το γεγονός ότι δεν ήρθαν περισσότερα γκολ δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά.
Παράλληλα, ο Βάσκος τεχνικός αναφέρθηκε στην ανάγκη προσαρμογής των νέων παικτών, αλλά και στη δύσκολη διαχείριση του αγώνα μετά την αποβολή του Ροντινέι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:
«Μέχρι το τελευταίο λεπτό δυσκολευτήκαμε, αλλά τα καταφέραμε. Παίξαμε καλά, το γεγονός ότι δεν σκοράραμε περισσότερα γκολ δεν σημαίνει ότι δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες ή ότι δεν ήμασταν καλοί, αλλά ότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν πολύ καλός. Υποστήκαμε στρες μέχρι τα τελευταία λεπτά. Μετά την αποβολή του Ροντινέι, κινδυνεύσαμε».
Για τον Σα και τον Ρόκα: «Χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Ο Ρόκα είναι περισσότερο χρόνο μαζί μας. Ο Γκουστάβο έχει χάσει την προετοιμασία, θα χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει ρυθμό. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν και οι δύο».
Για την αποθέωση: «Δεν θα το συνηθίσω, αισθάνομαι ακόμη αμήχανα και δεν ξέρω γιατί συνεχίζουν να το κάνουν, αφού δεν τους χαιρετάω εκείνη την στιγμή. Δεν το κάνω από κακό, τους ευχαριστώ πολύ».