Σοβαρές ζημιές προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί της Κεφαλονιάς, καθώς ζώα και αυτοκίνητα θάφτηκαν κάτω από τις λάσπες και δρόμοι καταστράφηκαν.

Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στο χωριό Νύφι καθώς μεγάλες ποσότητες από μπάζα λάσπες και βράχια, έφτασαν μέσα στο χωριό και «έθαψαν» αυτοκίνητα, ενώ παρασύρθηκαν ζώα τα οποία εντοπίστηκαν αργότερα νεκρά δεκάδες μέτρα μακριά. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για τις καταστροφές αντίστοιχες με εκείνες που είχαν προκαλέσει οι πλημμύρες το 2007.

Συνεργεία του Δήμου, με σκαπτικά μηχανήματα και φορτηγά προσπαθούν να επαναφέρουν την ομαλότητα στο Νύφι, όπου ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ανθρώπου.

Συγκλονιστικά πλάνα από drone στην Αγία Ευφημία

Αίσθηση προκαλούν τα συγκλονιστικά πλάνα από drone στην Αγία Ευφημία, που δείχνουν την καταστροφή σε όλη της την έκταση, σε λήψη από drone του Παναγή Καβαλλιεράτου.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιστροφή στις παραβιάσεις: Γιατί η Τουρκία ανεβάζει ξανά τους τόνους σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο

Ορόσημο το 2026 για τη μείωση του δημοσίου χρέους - Πρόωρες αποπληρωμές δανείων

Εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά σήμερα και αύριο τα εμπορικά καταστήματα - Πώς θα λειτουργήσουν έως την Πρωτοχρονιά

Πρωτοχρονιά στα μπλόκα θα κάνουν οι αγρότες – Στις 12:00 κλείνει η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Βροχές στα ανατολικά και νότια, πτώση θερμοκρασίας

Καραμπόλα 50 οχημάτων με έναν νεκρό και 26 τραυματίες στην Ιαπωνία

Τραγωδία σε πυρκαγιά διαμερίσματος στην Καλλιθέα: Ανασύρθηκαν δύο άτομα απανθρακωμένα

Βαρδούσια: Εντοπίστηκαν κάτω από χιονοστιβάδα χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις ορειβάτες και μία γυναίκα

Αγιος Δημήτριος: Καθίζηση 5 μέτρων στο ρέμα της Πικροδάφνης από την κακοκαιρία