Αν και ήταν στο -14 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (46-60), η Νέα Κηφισιά έκανε την ολική επαναφορά στο τέταρτο και νίκησε 79-75 τον Κολοσσό Ρόδου. Κορυφαίος για την ομάδα των βορείων προαστίων ήταν ο Τσαλδάρης με 19 πόντους, με τους Μαυροειδή και Τζαμάρ να προσθέτουν από 15, ενώ από τους «θαλασσί» πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζέιμς με 16 πόντους.

Πιο δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση ο Κολοσσός, με το τέλος της πρώτης περιόδου να τον βρίσκει μπροστά στο σκορ (17-19) και με τη συμπλήρωση των 20 λεπτών, η υπέρ του διαφορά να έχει φτάσει στο +11 (31-42). Μάλιστα, στο τρίτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Μιχάλη Κουταλιανού όχι μόνο διατηρούσαν το προβάδισμά τους, αλλά κατάφεραν να πάνε στο +14 (46-60). Όμως, στην τέταρτη περίοδο, η Νέα Κηφισιά έκανε ένα επιμέρους σκορ 20-5 σε επτά λεπτά (66-65), με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη με το τελικό 79-75.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 31-42, 46-60, 79-75.

ΑΕΝΚ (Παπαθεοδώρου): Τζάκσον 6, Καυκής 4, Λιακόπουλος 5, Πεσάκοβιτς 2, Μενουδάκος, Μαυροειδής 15, Ψαθάς 15 (1), Κακιούζης, Τσαλδάρης 19 (4), Ντούβνιακ 3 (1), Ντέιβις 8 (2), Γιούινγκ Jr. 2.

Κολοσσός Ρόδου (Κουταλιανός): Τολιόπουλος 9 (3), Λαρεντζάκης, Τζέιμς 16 (2), Σμιθ 4, Στεφανίδης 6, Τζαμάρ 5 (1), Τσάμης 9 (1), Χάγκινς 6, Μπούλιαν 6, Λίντεν 14 (4), Σιόλογκας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπόνγκα: «Σωστή επιλογή να έρθω στον Παναθηναϊκό-Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνέχεια»

Λεσόρ: «Όταν παίζεις για τον Ομπράντοβιτς είναι κάτι που σου μένει για πάντα»

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ελληνικός τελικός με άρωμα Super Cup στο 8ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ

Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, έκανε πλάκα στην Μπουργκ στη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς!