Μεγάλη ανησυχία υπάρχει για τις προσφυγικές ροές από τη Συρία προς τη χώρα μας σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί τελικά στρατιωτική επιδρομή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί ο αρμόδιος επίτροπος για θέματα Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά από εντολή του προέδρου της Κομισιόν.

Συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα στις 11.15 π.μ θα μεταβούν στο Δημαρχείο της Λιβαδειάς και θα επισκεφθούν τα διαμερίσματα στα οποία φιλοξενούνται πρόσφυγες ενώ στην συνέχεια θα μεταβούν στο hot spot της Ριτσώνας.

Στόχος της επίσκεψης είναι να γίνουν οι επιτόπιοι έλεγχοι προκειμένου να πραγματοποιηθεί αποσυμφόρηση των νησιωτικών κέντρων του ανατολικού Αιγαίου και ειδικότερα της Λέσβου στην περίπτωση αρνητικών εξελίξεων στη Συρία.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Βροχές, κρύο έως -2 βαθμούς και άνεμοι 7 μποφόρ – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Κηφισός: 68χρονη παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. – Τραυματίστηκαν και οι δύο

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο