Η Μπάγερν νίκησε με 82-69 τη Στρασμπούρ στη Γαλλία, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και έφτασε στο 4-4 το ρεκόρ της στον πρώτο όμιλο και απέκτησε πλεονέκτημα για την πρόκριση στους «16» απέναντι στους Γάλλους και τη Ρεάλ, όμως όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική.

Οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς απέκτησαν από νωρίς μια διαφορά και την έφτασαν στο +20 στη δεύτερη περίοδο και δεν απειλήθηκαν στη συνέχεια.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Μπράιαντ με 17 και Τόμπσον με 14 πόντους, ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Λελούπ με 11 πόντους.

Τα ποσοστά των φιλοξενούμενων στα δίποντα τους έδωσαν υπεροχή από το πρώτο λεπτό. Πέρα από το 2-0, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να προηγηθούν ξανά κα οι Βαυαροί, με πρωτεργάτες τους ξένους τους, άρχισαν να αποκτούν διαφορά πάνω από +10 και πάνω, tφτάνοντας μέχρι το +19.

Στην τέταρτη περίοδο, οι παίκτες του Βενσάν Κολέ έκαναν ένα επιμέρους σκορ 29-16 και μείωσαν στο -10, όμως δεν άντεξαν να «κυνηγήσουν» περισσότερο τους αντιπάλους τους, οι οποίοι έβρισκαν τις λύσεις με τους Αμερικανούς τους και διατήρησαν τη διψήφια διαφορά μέχρι το τέλος.


Δεκάλεπτα: 15-21, 29-48, 40-66, 69-82

Στρασμπούρ (Κολέ): Κόλινς 5, Μπομπουά, Λακόμπ 8, Λελούπ 11 (5ασ), Κάμπελ 8, Ντίλκινα 3, Φοφανά 7, Γκολούμποβιτς 10, Ουίμς 7, Χάουαρντ 10 (4ρ)

Μπάγερν (Πέσιτς): Ρίβερς 10, Τόμπσον 14 (8ρ), Ρενφό 8 (7ασ), Μίσιτς, Τζέντοβιτς 10 (3ασ), Τσίπσερ 4, Σαβάνοβιτς 7 (10ρ), Γκαβέλ 3, Τέιλορ 9, Μπράιαντ 17 (7/11 σουτ)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπέροχο στιγμιότυπο με τρυφερό τετ-α-τετ Μπαρτζώκα και Βεζένκοφ με τον γιο του Γουίλιαμς-Γκος

Ένταση και σύρραξη στο παρκέ μετά το τέλος του ιταλικού ντέρμπι στο Μιλάνο!

Βιλντόσα και Τζόουνς άλωσαν το Παρίσι και η Παρτίζαν έκανε το 2/2 στην Ευρωλίγκα!

Ο ιταλικός εμφύλιος έγινε προσωπική υπόθεση του Χολ και η Αρμάνι λύγισε με buzzer beater τη Βίρτους

Εντζάι: «Η δουλειά μου είναι να δίνω τη μέγιστη ενέργεια στην άμυνα»

Έστησε εντός έδρας πάρτι 111 πόντων κόντρα στην Μπασκόνια για το 2/2 η Βαλένθια!

Ο ηγέτης Φουρνιέ και οι καθοριστικοί Βεζένκοφ-Μοντέρο: Τα highlights του Ζάλγκιρις-Ολυμπιακός

Έκανε σεφτέ η Χάποελ του Ιτούδη με μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι

Μπαρτζώκας: «Πιστεύουμε ότι ο Μιλουτίνοφ θα παίξει με τον Ηρακλή - Όσο παίρνουμε νίκες, θα βελτιώσουμε τη χημεία μας»

Το σχόλιο Ρομπόλη-Κεφαλά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στο Κάουνας