Μεγάλο διαγωνισμό διοργανώνει η Amstel και στέλνει έναν νικητή μαζί με ένα φίλο/φίλη του στον τελικό της UEFA Europa League, που θα διεξαχθεί στο “Friends Arena”, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 24/5/2017.

Ο διαγωνισμός, ο οποίος είναι ανοικτός σε άτομα άνω των 18 ετών, θα δώσει την ευκαιρία σε 2 φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν το παιχνίδι συντροφιά με την Amstel, όχι από τον καναπέ τους… αλλά από την κερκίδα!

Το πακέτο περιλαμβάνει: α) ένα διήμερο ταξίδι στη Στοκχόλμη της Σουηδίας με αναχώρηση στις 24 Μαΐου το πρωί και επιστροφή στην Αθήνα το απόγευμα της επόμενης ημέρας, β) μια μονοήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο και γ) εισιτήρια για τον τελικό του UEFA Europa League.

Οι ακροατές του ΣΠΟΡ FM μπορούν από τις 20 Μαρτίου έως και τις 10 Απριλίου να δηλώνουν συμμετοχή στο διαγωνισμό της Amstel με αποστολή sms στο sms στο 19000, γράφοντας SPORTFM, αφήνετε ένα κενό, το ονοματεπώνυμο σας και τη λέξη AMSTEL.

*Χρέωση μηνύματος 1,24€ (Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Ο νικητής θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 10 Απριλίου στην εκπομπή PLAY BALL των Σωτήρη Κωσταβάρα και Μάνου Ζερβάκη που μεταδίδεται ζωντανά στις 20.00-21.00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube