Έντονα συζητείται τον τελευταίο καιρό στο Γουδί το ενδεχόμενο να μεγαλώσει το εκλογικό σώμα της εκλογικής συνέλευσης της ΕΠΟ.

Η Ομοσπονδία κινείται σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA, που επισημαίνει ότι πρέπει να έχει λόγο σε αυτές τις διαδικασίες το γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά και οι ποδοσφαιστές με τους προπονητές. Οπότε, αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των ενώσεων που θα έχουν δικαίωμα ψήφου.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, αναμένεται να προστεθεί το όργανο των ποδοσφαιριστών, ο ΠΣΑΠ, η ένωση προπονητών, η ένωση των διαιτητών, η ένωση του γυναικείου ποδοσφαίρου και η ένωση μπιτς σόκερ. Η τελευταία βρέθηκε εκτός της ΓΣ προσωρινά, αλλά θα επιστρέψει όπως φαίνεται.

Ακόμη, έχει… πέσει στο τραπέζι το σενάριο να αυξηθούν οι ψήφοι της Σούπερ Λίγκας σε οκτώ, αλλά πρέπει να βρεθεί τρόπος για να γίνει αυτό, διότι οι ομάδες είναι 18 και «παίζει» να γίνουν 16 οι ΠΑΕ.

Ωστόσο, για να περάσουν όλα αυτά πρέπει να συζητηθούν πρώτα στο συμβούλιο της ΕΠΟ, αλλά και της Λίγκας, ενώ οι ενώσεις που θα προστεθούν δεν έχουν αυτή τη στιγμή επίσημα μητρώα, αλλά αυτό θα γίνει στο προσεχές διάστημα. Πριν την τακτική συνέλευση του Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί άλλη μια εκτός απροόπτου για να τυπωθούν όλα τα θέματα στο καταστατικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κύκλωμα στοιχηματισμού: Δεν αποδεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Επιστολή και βίντεο του ΠΑΣ σε ΕΠΟ και ΚΕΔ για τη διαιτησία Ασλανίδη!

Εικόνες διάλυσης στην Κοζάνη, οι παίκτες αποχώρησαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-8 και τον πρόεδρο να τους επιτίθεται!

Πέρασε από την Κρήτη με μια ντουζίνα γκολ και συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός!

Νίκησαν άνετα και παρέμειναν στην κορυφή ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, απόδραση από την Αγιά Παρασκευή για την ΑΕΚ

3Χ3 με πεντάρα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Τρομερή σουτάρα της Κανέλλου και προβάδισμα τριών γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Προβάδισμα νίκης για τον Παναθηναϊκό στα Γρεβενά με δύο γκολ της Τζούρτζεβιτς

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!