Μετά τη διαφαινόμενη επικράτηση του «όχι» στο Δημοψήφισμα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης τοποθετήθηκε για το αποτέλεσμα. Άφησε αιχμές για τον τρόπο διεξαγωγής του. έθεσε προ των ευθυνών της την Κυβέρνηση και περιμένει πλέον απ' τον Αλέξη Τσίπρα να υλοποιήσει την υπόσχεσή του περί «συμφωνίας εντός 48 ωρών».

«Είχα εκφράσει κατ’ επανάληψη τις αμφιβολίες μου για την διαδικασία εξπρές με το ασαφές ερώτημα. Είχα τονίσει πως όποιο και να ναι το αποτέλεσμα, από Δευτέρα χρειαζόμαστε κ τους ‘ναι’ και τους ‘όχι’ για να μπορέσει η Κυβέρνηση να παρουσιάσει τις θέσεις. Ο πρωθυπουργός καλείται πλέον να φέρει την συμφωνία που έχει υποσχεθεί.

Τον περιμένω να υλοποιήσει την υπόσχεσή του εντός του προσεχούς 48ώρου, όπως έχει δεσμευτεί. Με πολύ ψυχραιμία όλοι οι Έλληνες -περιμένοντας πάντα και τα τελικά αποτελέσματα αφού υπάρχει και μεγάλη αποχή, ιδιαίτερα απ’ τη νεολαία που γύρισε την πλάτη της- πρέπει να προσπαθήσουν για να επανέλθει η χώρα μας στην ομαλότητα, κοινωνικά και οικονομικά.

Εάν δεν έρθει αυτή η συμφωνία που έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας εντός 48 ωρών, τότε η εκτίμησή μου είναι πως η χώρα βαδίζει σε τραγωδία με ευθύνη της Κυβέρνησης. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για να υπάρξει ομαλότητα στην κοινωνία και την οικονομία, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία…».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δίκη για το Μάτι: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για την τραγωδία

Σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο βόρεια του Ηρακλείου Κρήτης

Φωτια σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Βούλα

Καιρός: Ζέστη και ισχυροί άνεμοι στο ξεκίνημα της εβδομάδας

Μεξικό: 14 νεκροί και 31 τραυματίες σε τροχαίο

Ξετυλίγεται το κουβάρι για τη δολοφονία Λυγγερίδη: 5 οι προφυλακιστέοι για εγκληματική οργάνωση σήμερα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε σήμερα και δεύτερος κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο - Συνολικά 9 προφυλακίσεις

Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας - Στοιβαγμένα 15 άτομα, μεταξύ τους παιδιά, σε βαν!

Δολοφονία Λυγγερίδη: Μαραθώνιος για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες – Προφυλακίστηκε ο «κοντός»

Νέα υπόθεση με διακίνηση ναρκωτικών από ανηλίκους σε Παπάγου, Χαλάνδρι και Ψυχικό: 9 συλλήψεις, δύο 20χρονοι οι αρχηγοί