Ο Ο Τζέι Μέιο παραδέχεται πως τα θαλάσσωσε με την καριέρα του και ζητεί μια δεύτερη ευκαιρία. Με την τιμωρία του με διετή αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένης ουσίας να λήγει τον επόμενο Ιούλιο, ο 30χρονος γκαρντ ζητεί μια δεύτερη ευκαιρία από τους Μπακς.

«Θέλω να επιστρέψω σε αυτό που άφησα. Είχα πολύ καλή σχέση με τον κόουτς Κιντ, τον Αντετοκούνμπο και τον Μίντλετον. Ένιωθα καλά εκεί, αλλά τους απογοήτευσα. Με πλήρωσαν 8 εκατ. δολάρια και ήμουν κατώτερος των προσδοκιών. Επένδυσαν πάνω μου τόσα εκατομμύρια και δεν τους δικαίωσα. Μακάρι να μου δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία. Μπορώ να επανορθώσω, τους το χρωστάω», τόνισε ο Μέιο, που ομολόγησε πως δεν έκανε χρήση κάποιου σκληρού ναρκωτικού παρά μαριχουάνας και πως ήταν εθισμένος σε αναλγητικά χάπια.

Στην τρίτη και τελευταία του σεζόν είχε 7,8 πόντους, 2,9 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Τώρα έχοντας χάσει 13 κιλά ψάχνει ομάδα εκτός ΗΠΑ για να ετοιμάσει την επιστροφή του στο ΝΒΑ. «Όταν τα κάνεις θάλασσα, οι ομάδες είναι διστακτικές στο να σε εμπιστευτούν. Το σέβομαι αυτό. Πιστεύω όμως πως αν πάω κάπου, θα διορθώσω το κακό βιογραφικό μου», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube