Εκδικάστηκε από το ΑΣΕΑΔ μετά από αρκετούς μήνες, η έφεση που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά της πρωτόδικης απόφασης για τιμωρία της έδρας με πέντε αγωνιστικές, λόγω των επεισοδίων που έγιναν στον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Οι «ερυθρόλευκοι» δικαιώθηκαν εν μέρει, καθώς η τιμωρία μειώθηκε κατά μία αγωνιστική, άρα θα πρέπει να εκτίσουν τέσσερις. Ήδη έχουν γίνει τρία παιχνίδια χωρίς κόσμο (Παναθηναϊκός, Τρίκαλα και Ρέθυμνο), οπότε το τελευταίο ματς που θα δώσουν με άδειες εξέδρες στο ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκοι», θα είναι αυτό με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στις 3 Δεκεμβρίου.

Οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν και πάλι για τους φιλάθλους στην αναμέτρηση με το Λαύριο στις 17 Δεκεμβρίου για την 9η αγωνιστική.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρέλα στο «Μακεδονία»: Η ΚΑΕ Άρης ανέβασε το βίντεο της αποθέωσης στον Σπανούλη!

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Ναν στα πλευρά και το νέο βίντεο του καυγά με τον Τζόουνς

Σπανούλης: «Αυτή η υπέροχη υποδοχή είναι για την αρχή του οράματος του Άρη»

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης, πανζουρλισμός από 5.000 οπαδούς του Άρη στο αεροδρόμιο!

Λαοθάλασσα έξω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» εν αναμονή της άφιξης του Σπανούλη!

Γκρέι: «Μπορώ να προσφέρω ηγετικές ικανότητες στην ομάδα, ο Τρινκέρι μου είπε να είμαι ο εαυτός μου»

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Ενωμένοι μπορούμε»: Το μήνυμα του Γκάλη για τα 39 χρόνια από το έπος του 1987!

Παπανικολάου: «Η αγέλη των λύκων τα κατάφερε»

«Για πάντα στην καρδιά μου, με εκτίμηση ο Τουρίστας»: Το αντίο του Μπέβερλι στον ΠΑΟΚ