Μείωση κατά 10%-15% σε σχέση με σήμερα θα είναι το εφάπαξ που θα λάβουν δημόσιοι υπάλληλοι που ασφαλίστηκαν από το 1993 και μετά και αναμένεται να συνταξιοδοτηθούν μέσα στα επόμενα 15 χρόνια, λόγω της ένταξής τους στον ΕΦΚΑ και στην αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των εισφορών.

Σύμφωνα με την Καθημερινή μάλιστα, οι αυξομειώσεις στο ύψος των εισφορών χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων θα επηρεάσουν όχι μόνο το ύψος των μισθών τους αλλά και τις μελλοντικές συντάξεις τους.

Τα παραπάνω προκύπτουν από την εγκύκλιο των συναρμόδιων υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών για τις αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των εισφορών, οι οποίες σύμφωνα με υπολογισμούς αφορούν περίπου 250.000 υπαλλήλους που θα βγουν σε σύνταξη το επόμενο διάστημα και θα δικαιούνται εφάπαξ βοήθημα.

Πηγή: Iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τραμπ: Τρία μεγάλα αεροπλανοφόρα και 25 νέα ισχυρά θωρηκτά στα σχέδια των ΗΠΑ

Ηλεκτρικός: Ένα άτομο έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

«Ελπίζουμε ότι ο συνασπισμός μας δεν θα δοκιμαστεί»: Τα μηνύματα Μητσοτάκη - Νετανιάχου - Χριστοδουλίδη

Οι αγρότες έκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη – Η αστυνομία απαγόρευσε τη διέλευση και για ΙΧ

Ανοίγουν τα σεντούκια - Χίλια ευρώ για μια χρυσή λίρα

Παπαστεργίου: Πότε θα σταλούν τα «ραβασάκια» για τις παραβάσεις που «έπιασαν» οι ΑΙ κάμερες

Κόντρα Γεωργιάδη-Δούκα στον ΣΚΑΪ: «Απαράδεκτο το rave party πάνω στην εκκλησία» - «Όταν τσικνίζουμε, είναι εντάξει;»

ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών και πρόστιμο 20.000 ευρώ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στον Κεραμεικό

700.000 ευρώ για ένα δίσκο των Beatles – Βινύλια που πωλήθηκαν σε αστρονομικές τιμές

Συλλήψεις σε καφετέριες της Σητείας για τηλεοπτική πειρατεία - Πρόστιμα έως 3.000 ευρώ