Tα δεδομένα του προσεχή τελικού Κυπέλλου (18/02, 17:00) του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Άρη ανέλυσε ο Κώστας Μέξας μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στον Βασίλη Παπαθεοδώρου, αναφέρθηκε στον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσει το ματς η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. «Είναι μια μεγάλη κουβέντα το τι πρέπει να κάνει ο Άρης. Πρέπει να αποφύγει τα λάθη, για να μην δώσει στον Παναθηναϊκό δεύτερες ευκαιρίες. Με κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να ρισκάρεις επειδή είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά ο Άρης στα ματς που πάει καλά έχει καλά ποσοστά. Πρέπει να δούμε πώς θα πάνε τα… ματσαρίσματα, αλλά ο Καββαδάς θα είναι πιθανόν μια σημαντική πτυχή του παιχνιδιού και μια απειλή ώστε να φορτώσει με φάουλ τον Μπουρούση. Πρέπει να δούμε και τα άλλα ζευγάρια», ανέφερε ο κ. Μέξας.

Στη συνέχεια προσέγγισε το ματς από την πλευρά του «τριφυλλιού», τονίζοντας: «Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσπαθήσει να μην τρέξει ο Άρης εύκολα και θα προσπαθήσει να βάλει και τον κόσμο στο παιχνίδι, ώστε να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube