Τουλάχιστον 29 είναι νεκροί από τις εκρήξεις που έγιναν στην αγορά πυροτεχνημάτων Σαν Παμπλίτο στο Τολτέπεκ, περίπου 32 χλμ βόρεια της Πόλης του Μεξικού, ενώ τραυματίστηκαν δεκάδες άνθρωποι.

Τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν διαδοχικές εκρήξεις, με ένα γιγαντιαίο σύννεφο καπνού να υψώνεται στον ουρανό πάνω από την ανοιχτή αγορά, καθώς τα πυροτεχνήματα εκρήγνυνται μετατρέποντας την αγορά σε ανοιχτό πεδίο μάχης.



Ο αριθμός των νεκρών δεν είναι ο τελικός όπως τόνισε ο Ισίντρο Σάντσεζ, επικεφαλής των υπηρεσιών πρώτης βοηθείας του Τολτέπεκ, καθώς τα συνεργεία διάσωσης συνεχίζουν τις έρευνες.









Είναι η τρίτη φορά μέσα σε μία δεκαετία που γίνονται εκρήξεις πυροτεχνημάτων στην αναφερόμενη αγορά. Παρόμοιο περιστατικό με εκρήξεις συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2005, λίγο πριν τις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική ημέρα απελευθέρωσης, όπου τραυματίστηκαν πολλά άτομα.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν 113 από τους 119 τραυματίες - Η φωτιά ξεκίνησε από κεριά

Κραν Μοντανά: «Να αποδοθούν ευθύνες», ζητά Ιταλός ΥΠΕΞ Αντόνιο Ταγιάνι από το σημείο της τραγωδίας

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο 3 εγκληματικές οργανώσεις σε Κρήτη, Κοζάνη και Τρίκαλα

Χειροπέδες σε 13χρονο και 15χρονο που λήστεψαν παρέα 4 ανηλίκων που έλεγαν τα κάλαντα στην Πεύκη

Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στη Σούδα - Υποψίες για δολιοφθορά, κομμένα τα συρματόσχοινα που συγκρατούσαν τον ιστό

Έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Αγνοείται 15χρονη ελληνικής καταγωγής, μόνιμη κάτοικος Ελβετίας

Πρέβεζα: Σε πολύωρη εγχείρηση υποβλήθηκε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε - Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Νεκρός 23χρονος σε τροχαίο στο Μαρκόπουλο - Σοβαρά τραυματισμένος σε ατύχημα στο Ίλιον

Οι αγρότες αποφασίζουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων