Σε σύγχυση φαίνεται ότι βρίσκεται η Μελάνια Τραμπ, αφού από τη μία ισχυρίζεται ότι υποστηρίζει τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, και από την άλλη λέει ότι δεν πρέπει να καταγγέλουν δημόσια τον άνθρωπο που τους επιτέθηκε, αν δεν έχουν αποδείξεις.

Φυσικά, αυτός ο διαχωρισμός αποκλείει τη συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων σεξουαλικών επιθέσεων, βιασμών και παρενοχλήσεων, αφού ως γνωστόν αυτού του είδους τα αδικήματα δεν λαμβάνουν χώρα σε... κοινή θέα, και εκτελούνται από «αρπακτικά» που έχουν έχουν μάθει να κρύβουν τις ανήθικές πράξεις τους επί σειρά ετών (βλ. Χάρβεϊ Γουάινστιν ή ακόμα και το δικό μας παράδειγμα του καθηγητή των Σερρών).

Η παραπάνω δήλωση της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πολυαναμενόμενης συνέντευξης στο ABC News, η οποία πρόκειται να προβληθεί αύριο από το δίκτυο. Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν με αγωνία την προβολή, αφού η Πρώτη Κυρία μιλά σπάνια δημόσια. Επιπλέον - όπως έχει διαφημιστεί - η Μελάνια Τραμπ πρόκειται να απαντήσει πρώτη φορά σε ερωτήσεις σχετικά με την καθημερινότητά της με τον Τραμπ, την απιστία του με την Στόρμι Ντάνιελς, αλλά και κάποιες αμφιλεγόμενες αποφάσεις της κυβέρνησής του.

Στο teaser που δημοσίευσε το ABC News, και το οποίο δίνει μια γεύση από τη συνέντευξη, η Μελάνια σχολιάζει το κίνημα #MeToo, κατά της σεξουαλικής κακοποίησης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υποστηρίζω αυτές τις γυναίκες και η φωνή τους πρέπει να ακούγεται. Πρέπει να τις στηρίζουμε, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες, όχι μόνο για τις γυναίκες. Πρέπει να έχουμε αδιάσειστες αποδείξεις. Αν κατηγορείς, κάποιον, παρουσίασε τις αποδείξεις σου».

Και προσθέτει: «Δεν μπορείς απλά να λες σε κάποιον, "δέχθηκα σεξουαλική επίθεση", ή "μου έκανες αυτό το πράγμα". Μερικές φορές τα ΜΜΕ το παρατραβάνε και ο τρόπος που παρουσιάζουν ορισμένες ιστορίες δεν είναι σωστός. Δεν είναι δίκαιος».

Σε ένα άλλο απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε η Μελάνια στην Κένυα, η Πρώτη Κυρία μιλάει για την ψυχρή αντιμετώπιση που λαμβάνει από πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανισμούς, που δεν δέχονται να στηρίξουν την πρωτοβουλία της «Be Best» για την ανάπτυξη των ταλέντων των παιδιών, επειδή διαφωνούν με την πολιτική του άνδρα της. «Είναι θλιβερό να βλέπεις αυτούς τους φορείς να απορρίπτουν τη συνεργασία μαζί μου, λόγω της κυβέρνησης. Νιώθω σαν να επιλέγουν την πολιτική εις βάρος της κοινωνικής προσφοράς. Δεν θα πω δημόσια ποιες είναι αυτές οι οργανώσεις, γνωρίζουν καλά ποιες είναι», αναφέρει χαρακτηριστικά.



Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε εισαγγελέας που επανεξέταζε έρευνες κατά του Τραμπ

Πτήσεις μαθητών με εκπαιδευτικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας

Κυβερνοεπιθέσεις σε ψυγεία: Πάνω από 300 εκτεθειμένα συστήματα στην Ελλάδα

Γαλλία: Τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανήλικοι - Δύο νεκρά παιδιά, 16 τραυματίες

Γαλλία: Τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν μαθητές - Τουλάχιστον δύο νεκροί

Κλιματική κρίση: Ο θερμότερος Οκτώβριος στην ιστορία – Το 2026 οδεύει προς δεύτερη υπέρβαση του ορίου του 1,5°C

Διεκόπη η δίκη της Ειρήνης Μουρτζούκου - Συνεχίζεται στις 12 Νοεμβρίου

Τραγωδία στη Γαλλία με σχολικό λεωφορείο - Νεκροί και τραυματίες

Χάκαραν τον Άδωνι Γεωργιάδη: Φαίνεται ότι... παρήγγειλε 150 Porsche, 50 Mercedes, 24 καραμπίνες και πιστόλι

Στο Δικαστικό Μέγαρο η Ειρήνη Μουρτζούκου - Υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας η δίκη