Το… ταρακούνημα που ένιωσε όταν μίλησε για πρώτη φορά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς βίωσε ξανά ο Νικόλο Μέλι όταν ενημερώθηκε για την πρόταση των Νιου Όρλινς Πέλικανς.

Ο Ιταλός φόργουορντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, αιτιολόγησε τη μετακίνηση του στο «μαγικό» κόσμο του NBA έναντι ετήσιου μισθού τεσσάρων εκατ. ευρώ σε αυτήν ακριβώς την αίσθηση, αρνούμενος κατηγορηματικά ότι επέλεξε να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε μόνο και μόνο για τα χρήματα.

«Έλαβα την ίδια ακριβώς πρόταση πριν από δύο καλοκαίρια από τους Ατλάντα Χοκς αλλά αποφάσισα να μείνω στην Φενέρμπαχτσε με λιγότερα χρήματα. Οι επιλογές μου δεν βασίστηκαν ποτέ στο μισθό μου και το ίδιο συνέβη και φέτος», δήλωσε ο 28χρονος φόργουορντ, ενώ συμπλήρωσε σχετικά με το σκηνικό της ενημέρωσης για την πρόταση των «πελεκάνων»:

«Στις έντεκα το βράδυ ο ατζέντης μου, Ματέο Κομελίνι, μου έστειλε μήνυμα για την πρόταση που μου είχαν κάνει οι Πέλικανς. Ένιωσα μια ισχυρή ‘’δόνηση’’. Το ίδιο ακριβώς αίσθημα που είχα νιώσει δυο χρόνια πριν, όταν μίλησα για πρώτη φορά με τον Ομπράντοβιτς».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube