Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε με εμφατικό τρόπο ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους του Τύπου σε γεύμα στην OPAP Arena, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έδειξε τον ενθουσιασμό του για τα φετινά επιτεύγματα της ομάδας.

Δήλωσε λοιπόν αποφασισμένος να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του προπονητή, ώστε να λάμψει η «Ένωση» και εκτός συνόρων.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα έχει και το πρωτάθλημα και το γήπεδο δικό της.

Σήμερα θέλω να σας πω τα νέα πλάνα μας και τι σκεφτόμαστε να κάνουμε άμεσα μετά το γήπεδό μας και μετά ό,τι θέλετε να μας ρωτήσετε.

Ό,τι ζητήσει ο προπονητής θα το κάνουμε, 4-5 μεταγραφές, είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε γιατί πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διακριθεί και στην Ευρώπη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γεωργάτος για Άντζα: «Ευγνώμων που τον γνώρισα-Ξέραμε το θέμα του, δεν ήθελε να τον δούμε έτσι…»

Αντωνιάδης: «Η Λεωφόρος είναι η Ακρόπολη του ελληνικού αθλητισμού»

Καραγκούνης: «Έχω ζήσει Μεάτσα και Ντα Λουζ, αλλά η ενέργεια της Λεωφόρου είναι ό,τι καλύτερο»

Αλαφούζος για Βοτανικό: «Με διαφορά το πιο όμορφο γήπεδο της Αθήνας-Θα έχει κάτι που δεν μπορεί να αντιγράψει κανείς»

Τσανάκας: «Οι τέσσερις περιπτώσεις που περιμένουν εξελίξεις στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Αυτοί είναι οι υπό παραχώρηση παίκτες της ΑΕΚ - Σημαντικό αυτό που έκανε ο Γιόβιτς»

«Τον καθάρισε μέσα σε επτά μήνες, από στεναχώρια το έπαθε»: Συγκλονίζει η μητέρα του Παρασκευά Άντζα

Γιόβιτς: «Δεν μπορούσα να παίξω χωρίς ενέσεις τους τελευταίους τρεις μήνες - Ο No1 παράγοντας για τον τίτλο ο Νίκολιτς»

Λουτσέσκου: «Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ας κλείσει αυτό το θέμα»

Δεσύλλας: «Εποχή Νίστρουπ και επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

TAGS: A.E.K.