Αντιμέτωπος με την πρώτη ομάδα του Άρη, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα, τέθηκε ο προπονητής της Κ-19 των «κίτρινων», Πασχάλης Μελισσάς και μέσω του arisfc.gr μίλησε για τα συναισθήματά του και μετέφερε τις σκέψεις του για το νέο του πόστο.

«Πράγματι ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Άλλωστε είναι ακόμη... φρέσκο. Είναι κάτι που θέλει το χρόνο του. Κάτι που το ελέγχω μέσα μου. Έτσι κι αλλιώς σ’ αυτό το περιβάλλον ήμασταν μέχρι χθες. Όμως το κυριότερο είναι ότι εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε όρεξη και πιστεύω ότι χτίζουμε κάτι καλό», ήταν το σχόλιο του και συμπλήρωσε:

«Ο αγώνας προπονητικού χαρακτήρα με την πρώτη ομάδα ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ. Μέχρι στιγμής είχαμε αγωνιστεί μόνο με ομάδες ισάξιες σε επίπεδο και ηλικία. Είχαμε πολλές δυσκολίες και προβληματισμούς. Ο βασικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κάποια στιγμή θα αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα. Αυτή είναι μια προπαρασκευαστική περίοδος για μας, στην οποία τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν νοοτροπία. Μπαίνουν σε ένα επαγγελματικό “καλούπι”. Η τακτική μέσα στο παιχνίδι πρέπει να ακολουθείται στο 100%, ενώ η προπόνηση έχει αλλάξει επίπεδο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας. Υπάρχει ταλέντο, καλοί χαρακτήρες και πλέον χρειάζεται δουλειά».

Ο προπονητής της ομάδας U-19, αναφερόμενος στην πρώτη ομάδα του Άρη, επεσήμανε: «Βλέπω ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλή αρχή και ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Καμία άλλη ομάδα της Football League δεν έχει την ποιότητα του Άρη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

TAGS: Άρης