Ο Εκρέμ Μεμνούν τόνισε πως είναι προβλεπόμενο να χάνεις στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ και πως ο «Δικέφαλος» έκανε το παιχνίδι του και τους νίκησε δίκαια, αφού δεν μπορούσαν να τον αντιμετωπίσουν, θεωρεί μάθημα τη συγκεκριμένη ήττα και χαρακτήρισε υψηλό το επίπεδο του ομίλου.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, άξιζε αυτή τη νίκη. Παίξαμε πριν 48 ώρες ένα δύσκολο παιχνίδι, κάναμε την προσπάθειά μας και ξέραμε ότι και εδώ θα είναι δύσκολα. Το να χάνει κανείς, είναι μέσα στο πρόγραμμα πάντα.

Συνεχίζοντας, είπε πως: «Ο ΠΑΟΚ πάλεψε. Δεν μας νίκησε, γιατί σταματήσαμε να παίζουμε, αλλά γιατί έκανε το παιχνίδι του, το άξιζε το λέω ξανά. Δεν είναι αιτία η κούραση, αλλά έπαιξε και αυτή το ρόλο της, κυρίως χάσαμε στο ψυχικό κομμάτι και όχι σωματικά. Πρέπει να μάθουμε από αυτήν την ήττα».

Για την κατάσταση στον όμιλο: «Δεν μπορώ να προβλέψω ποιος θα πάρει ποια θέση. Όλες οι ομάδες είναι καλές, το επίπεδο είναι υψηλό, όλοι θέλουν να νικήσουν και όλα είναι ανοιχτά μέχρι το τελευταίο σουτ, τα πάντα μπορούν να συμβούν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube