Τη φανέλα του Ατρόμητου θα συνεχίσει να φοράει ο Ματίας Ιγκλέσιας -όπως φαίνεται- αλλά μέχρι το καλοκαίρι. To ενδιαφέρον της Τσανγκτσούν Γιατάι είναι δεδομένο, αλλά δύσκολα θα δώσει πάνω από 100.000 ευρώ στον σύλλογο του Περιστερίου, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως δεν τον αφήνει τώρα.

Ωστόσο, υπάρχει και ρήτρα που είναι 250.000 ευρώ και αν την καταβάλουν οι κινέζοι, η ελληνική ομάδα δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα. Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο, διότι το συμβόλαιο του Αργεντινού μέσου λήγει στο τέλος της σεζόν και κρίνονται πολλά τα λεφτά, αν και ο 29χρονος παίκτης προτιμάει να φύγει από τώρα. Οι ασιάτες του δίνουν 450.000 ευρώ ετησίως και συμβόλαιο 1+1 χρόνου.

Από εκεί και πέρα δύσκολα θα παραμείνει ο Ιγκλέσιας και την επόμενη σεζόν στον Ατρόμητο είναι λίγες, διότι οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν ούτε στη χθεσινή τους συνάντηση, με τον ποδοσφαιριστή να απορρίπτει τη νέα πρόταση που του έγινε για ανανέωση. Ο Ατρόμητος προσφέρει τετραετές συμβόλαιο, αλλά τα δεν έχουν γίνει γνωστά τα χρήματα που του δίνονται, αλλά πρόκειται για μεγάλη αύξηση σε σχέση μετά που παίρνει τώρα.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Όλοι στον ΠΑΟΚ θέλουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ- Ανεβαίνει αγωνιστικά στα τελευταία λεπτά η ομάδα»

Τσανάκας: «Πάει μόνο για νίκη στη Φιλαδέλφεια ο Ολυμπιακός-Προβάδισμα ο Ταρέμι για 11άδα»

Δεσύλλας: «Να κλείσει τη σεζόν με νίκη και να προχωρήσει στην... επόμενη ημέρα του ο Παναθηναϊκός»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ έχει… 1.500 λόγους να νικήσει τον Ολυμπιακό-Θα μας μείνει αξέχαστη η φιέστα της Κυριακής»

ΠΑΟΚ: Έτοιμοι Κένι και Μεϊτέ με Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Ανοιχτή η παραμονή του Περέιρα

Ολυμπιακός: Αύριο κρίνεται για Έσε και Ποντένσε εν όψει ΑΕΚ-Ποιοι δύο κέρδισαν πόντους

Ατρόμητος: Ανανέωσε με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Μούσιαρη

Τσακίρης: «Το σόου πυροτεχνημάτων στη φιέστα της ΑΕΚ θα ξεπεράσει ακόμα και αυτό των εγκαινίων του γηπέδου»

Η ΑΕΚ ετοιμάζει διήμερο γιορτής που θα μείνει στην ιστορία - Η μεγαλύτερη σημαία υψώνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια!