Το τι θα γίνει με τον Γιάννη Παπακώστα και το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της Κέρκυρας και τη νέα σεζόν θα το μάθουμε μέσα στην εβδομάδα. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Έλληνας τεχνικός παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Αν τελικά αποφασίσει να μείνει στην τεχνική ηγεσία των Φαιάκων θα αρχίζει από τώρα τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο που θα βρει την Κέρκυρα στην Football League.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις λύσεις συμβολαίων και με τις οφειλές σε ποδοσφαιριστές ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποια λύση αλλά η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις. Οι σίγουροι που δεν θα συνεχίσουν στην Κέρκυρα είναι οι Γιάντσης, Ηλιάδης και Αγρίτης των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και θα αποχωρήσουν αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να εξοφληθούν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR