Μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Μαρόκο αναμένεται να ανακοινωθεί η παραμονή του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2017.

Αυτό προκύπτει από σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», η οποία αποκαλύπτει τη συμφωνία του Ιταλού προπονητή με τη διοίκηση του συλλόγου για επέκταση της τρέχουσας συνεργασίας κατά έναν χρόνο (το συμβόλαιό του λήγει το 2016).

Στις τάξεις της διοίκησης επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για τη δουλειά του «Καρλίτο», ο οποίος μετράει 17 σερί νίκες και απόψε μπορεί να ισοφαρίσει την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών από ισπανική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεννόηση για την περαιτέρω στελέχωση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού, με την απόκτηση νεαρών παικτών όπως ο Μάρκο Ασένσιο, ο Μάρτιν Όντεγκααρντ και ο Λούκας Σίλβα.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλά νέα στην Μπαρτσελόνα για Ραφίνια: Δεν έχει κάτι σοβαρό, προλαβαίνει τη Χετάφε

Εκνευρισμός και… έρευνα της Μπαρτσελόνα για τους τραυματισμούς Ραφίνια με Βραζιλία

Η UEFA επιβεβαίωσε τις κινήσεις της Ρεάλ για την υπόθεση «Νεγκρέιρα», με τις δωροδοκίες της Μπαρτσελόνα

Ο Εμπαπέ παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι του Μουντιάλ και ο Κουρτουά τον... ψηφίζει για τη Χρυσή Μπάλα

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση Νεγκρέιρα - Η Ρεάλ έστειλε 50.000 σελίδες στην UEFA!

Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανό το ενδεχόμενο ο Έντρικ να αποχωρήσει δανεικός τον Ιανουάριο

Η αλήθεια γύρω από τον Λαουτάρο και τις «ματιές» της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Η Ισπανία πετάει στο γήπεδο, αλλά… μένει πίσω στο ταμείο

Πουλάει Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα - Πόσο κοστολογείται ο Ολλανδός

Απίθανος Καθόρλα: Υποδέχτηκε σαν οπαδός το πούλμαν της Οβιέδο και στο τέλος πανηγύρισε μέσα στο γήπεδο!