Ο Βαγγέλης Θεοχάρης ήταν από τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο χθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (4-0). Η παρουσία του αυτή, αλλά και η πολύ καλή εικόνα του στις προπονήσεις φαίνεται πως τον κρατούν στην ομάδα.
Το συμβόλαιο του 21χρονου μεσοαμυντικού λήγει, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης τον θέλει στην ομάδα και ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη συμφωνήσει μαζί του, οπότε σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις για το νέο του συμβόλαιο.
Εξάλλου, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει η συνάντηση του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιάννη Αλαφούζο για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ έχει μια γενική εικόνα για τα οικονομικά δεδομένα, αλλά θα μιλήσει με τον μεγαλομέτοχο διεξοδικότερα.
Μεγάλη προσφορά από το Pamestoixima.gr: Αγγλικοί εμφύλιοι στους τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ σε σούπερ απόδοση*! *Όροι και προϋποθέσεις